Vlieger Er zijn 20 producten.

Vlieger

 

Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Als je een keer naar een vliegerfestival bent geweest dan heb je tal van verschillende figuren en patronen vast al wel gezien. In het engels heet een vlieger een kite. Wellicht dat je ze daar van kent. Van bijvoorbeeld kite surfers mensen die met vliegers te water gaan of langs het strand.


Je kunt ook zelf vlieger maken, bouwen, ontwerpen, vouwen of knutselen. Echter moet je de materialen wel hebben en de juiste verhoudingen zien te vinden. Je kunt het van papier maken of plastic zak, maar dan zijn ze zo stuk. Of zit je uren te prutsen. Echt goede lichte vliegermaterialen als vliegerdoeken, vlieger papier, vliegerdraad, vliegerstokken, onderdelen vindt je ook niet zomaar. Doe je dit niet dan gaat deze tollen of gaat niet op. Je moet het dus ook goed afstellen.

 

Geen zin in al het gedoe met in elkaar zetten? Dan kan je ze bij ons ook gewoon kant en klaar kopen. Makkelijk en online te bestellen in onze shop. Ook zijn onze modellen onze vliegerwinkel te Rotterdam te bekijken.

 

Naast de standaard 1lijnsvliegers hebben we ook stuntvliegers en matrasvliegers. Deze hebben meerdere draden.

Speciale vliegerdraad komt hier aan te pas. Gezien het touw moet worden "geijkt". De vliegerlijnen moeten namelijk beide evenlang zijn en mogen niet rekken. 

Zoeken

Winkelwagen  

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

AFREKENEN

Silver award winning uitje in Rotterdam
Dagje weg in Rotterdam
Bij Dagjeweg.nl heeft JumpWear genomineerd voor beste uitje van 2015.


Kangoo Jumpen 

De leukste en meest originele manier om Rotterdam te gaan verkennen!!
schoenen met veren

kinderfeestje - met familie, vrienden en/of collega's -teambuilding - boot camp - city game - groepen - scholen

Combinaties mogelijk met:
midget golf, splashtours,
aqualiner, fun jet


Naar huren/activiteiten  <